Întocmire planuri de afaceri

Planul de afaceri este un studiu intocmit pentru a dimensiona activitatea viitoare a unei firme. Este un instrument folosit in general de intreprinzatorii care doresc sa-si porneasca o afacere noua sau sa dezvolte un proiect nou. Continutul unui plan de afaceri difera ca format de la un finantator la altul dar in estenta cuprinde elemente comune.

Etapele de lucru pentru a realiza planificarea de afaceri sunt urmatoarele:

1. Descrierea juridica a firmei;

2. Definirea misiunii firmei;

3. Definirea obiectivelor de afaceri (in functie de misiune);

4. Descrierea stadiului de dezvoltare (daca firma are un istoric);

5. Descrierea detaliilor privind produsele si serviciile:

a) existente (pentru firmele cu activitate);

b) viitoare:

6. Descrierea situatiei financiar-contabile (pentru firmele existente – contul de profit si pierdere, fluxul de numerar, bilantul);

7. Realizarea temporara a previziunilor financiar-contabile (pentru a avea cifrele pentru perioada viitoare cu care sa lucrati si pe care sa le modificati pe parcursul intregii planificari);

8. Definirea strategiei de afaceri;

9. Realizarea planificarii de marketing:

a) Realizarea analizei situatiei actuale;

b) Definirea obiectivelor de marketing;

c) Definirea strategiei de marketing;

10. Realizarea planificarii productiei si operatiunilor:

a) Realizarea analizei situatiei actuale;

b) Definirea obiectivelor de productie si operatiuni;

c) Definirea strategiei de productie si operatiuni;

11. Realizarea planificarii resurselor umane:

a) Realizarea analizei situatiei actuale;

b) Definirea obiectivelor de resurse umane;

c) Definirea strategiei de resurse umane;

12. Definitivarea previziunilor financiar-contabile;

13. Realizarea managementului riscurilor;

14. Realizarea capitolului privind implementarea planului de afaceri (stabilirea planurilor de actiune pentru fiecare tip de planificare);

15. Definitivarea anexelor.

VIZIUNE Un mediu de dezvoltare bazat pe unicitate, profesionalism si eficienta.

MISIUNE Sa identifice in permanenta nevoile clientilor si sa ofere servicii personalizate de cea mai inalta calitate, dupa standarde recunoscute international.

Capitalul nostru cel mai de pret il reprezinta oamenii si avem respect pentru lucrul bine facut. Relatia cu clientii este una transparenta si directa, lucru demonstrat de atentia deosebita pe care o acordam in alegerea solutiilor optime. Krypton Omma Consulting a reusit astfel sa obtina si sa mentina o reputatie de prestigiu pe piata de consultanta si proiectare.

Avem o echipă de profesionisti cu viziune globala si cu experienta de lucru in proiecte de consultanta, oferind clientilor nostri solutii integrate de business.

Confruntati permanent cu nevoia de a gasi solutii punctuale pentru probleme complexe, pe parcursul derularii proiectelor de consultanta am consolidat o serie de solutii care s-au concretizat in solutiile integrate de business. Serviciile noastre sunt acreditate la standarde ISO 27001:2005 – Standard pentru Securitatea Informatiei, ISO 9001:2015 – Sistem de Management al Calitatii.