Despre noi

Înființată în anul 2010, Krypton Omma Consulting este o societate de consultanță cu capital exclusiv românesc, al cărei scop principal este proiectarea şi implementarea unor sisteme de management performante, care să ofere clienților consultanța necesară alegerii soluțiilor potrivite atingerii obiectivelor.

VIZIUNE Un mediu de dezvoltare bazat pe unicitate, profesionalism şi eficiență.

MISIUNE Să identifice în permanență nevoile clienților şi să ofere servicii personalizate de cea mai înaltă calitate, după standarde recunoscute internațional.

Avem o echipă de profesionişti cu viziune globală şi cu experiență de lucru în proiecte de consultanţă, oferind clienţilor noştri soluţii integrate de business.

Confruntați permanent cu nevoia de a găsi soluții punctuale pentru probleme complexe, pe parcursul derulării proiectelor de consultanţă am consolidat o serie de soluții care s-au concretizat în soluţiile integrate de business.

Vom fi încântați sa colaborăm cu dumneavoastră pe oricare din liniile noastre de servicii, pentru a contribui la optimizarea şi accelerarea afacerilor şi a organizaţiilor dumneavoastra.

Activităţile desfăşurate de către Krypton Omma Consulting sunt caracterizate prin asigurarea satisfacţiei clienţilor prin oferirea de servicii de calitate şi valoare adaugată, superioare costurilor pentru consultanţa. Inţelegerea profundă a particularităţilor problemelor clientului, trebuie să ducă la oferirea de soluţii dedicate. Încrederea, confidenţialitatea, respectul şi loialitatea reciprocă sunt valori centrale pe care se consolidează relaţiile noastre. Acţiunile şi iniţiativele noastre au la bază dorinţa unor relaţii de lungă durată, reciproc benefice.

Oferim clienţilor noştri asistenţă în implementarea soluţiilor recomandate. Adaptarea structurii şi culturii organizaţionale la cerinţele foarte dinamice ale raporturilor de pe piaţă reprezintă un proces foarte complex. Mai ales in condiţiile unei economii in tranziţie, asigurarea unei flexibilităţi in acest sens, devine o urgenţă şi o şansă de supravieţuire.

Krypton Omma Consulting înţelege importanţa investirii in oameni şi asigură motivarea acestora prin: instruire, dezvoltare individuală, respect, recunoaşterea meritelor şi recompense.

Consultanţii noştri au o excelentă pregătire, fiind foarte buni cunoscători ai realităţilor româneşti şi ai metodelor şi modelelor occidentale de management. Experienţa acumulată in urma zecilor de misiuni de consultanţă ne permite asigurarea de abordări occidentale a problemelor specific româneşti. Forma de prezentare a materialelor noastre se constituie intr-o adevarată interfaţă de comunicare între parţile interesate de schimbul de informaţii.

Lucrul în echipe flexibile şi multidisciplinare este baza fundamentală a consultanţei oferite de noi. Noi suntem convinşi că numai o puternică echipă de profesionişti adecvat motivaţi, poate genera soluţiile care să asigure clienţilor noştri avantaje competitive.

 

Scheau Călin

Director

Dominte Irina

funcția

Nume și prenume

funcția

Nume și prenume

funcția